Despre noi

Ce este un broker de credit?

Brokerul de credit este persoana fizica sau persoana juridica autorizata pentru consilierea clientilor cu privire la ofertele de creditare, cele mai bune si potrivite pentru un client.

ATLAS CREDIT COMPANY nu percepe taxe sau comisioane de la client, noi suntem comisionati de catre institutiile bancare sau non-bancare pentru intermedierea creditelor.

Atributiile noastre:

  • Identificam tipul de produs de care aveti nevoie: credit de nevoi personale, credit de refinantare, credit ipotecar, card de cumparaturi;
  • Cautam cele mai bine oferte la institutiile bancare sau non-bancare si vi le prezentam;
  • Dupa alegerea ofertei, noi va intocmim dosarul de credit si il depunem la institutia pe care ati ales-o;
  • Ofertele de creditare poti fi personalizate pentru fiecare client in parte, in functie de profilul acestuia si de institutia finantatoare;
  • Costul pentru serviciile noastre este ZERO!
SERVICII DE BROKERAJ

Solutii de Creditare Optime

Serviciile noastre sunt GRATUITE pentru client, intermedierea dosarului de credit facandu-se cu cost zero. Mai mult de atat, cu noi vei fi convins ca ai ales oferta financiara optima, cunoscand si intelegand costurile si conditiile de creditare - dobanzi, comisioane, clauze speciale.

SERVICII DE CONSULTANTA FINANCIARA

Consultanta Financiara de Creditare

Cunoastem foarte bine piata creditelor, modul de interactiune cu bancile, conditiile de creditare, cunoastem oameni si astfel putem alege calea de actiune indiferent de etapa in care se afla dosarul de creditare.
Alegand sa colaborezi cu noi, ai numai de castigat!

Daca serviciile de brokeraj sunt gratuite, din ce traiesc brokerii?

Brokerul mentine parteneriate cu institutiile bancare de pe piata in baza unor contracte de colaborare. Bancile sunt interesate de colaborarea cu brokerul deoarece acesta le faciliteaza un numar mare de contracte si le degreveaza in acelasi timp de sarcina de a intocmi dosarul de creditare. Astfel, bancile realizeaza economii de resurse.
Bancile, nu solicitantul de credit, sunt cele care ii platesc brokerului comisionul de intermediere a contractului. Astfel, brokerul este o entitate independenta, fara contract de exclusivitate cu o anumita banca.

DORESTI SA GASESTI

Cea mai buna oferta de creditare?

Cu noi, obtii ce iti doresti, cu COST ZERO!